GVO Machines, dat is professioneel en waardevol advies op maat

GVO Machines is gespecialiseerd in de verkoop van bosbouwwerktuigen van verschillende merken. We kennen als geen ander de werking en de kwaliteit van onze machines omdat we er ook haast dagelijks mee aan de slag gaan. De werktuigen die we aanbieden hebben voor ons dus geen geheimen meer. Dat laat ons toe om je de meest geschikte oplossing en een professioneel advies op maat aan te bieden.
Wil je alvast eerst een woordje uitleg? Neem gerust contact met ons op.
Specialist in het vak

Haast 20 jaar ervaring

Dankzij onze rijke ervaring en kennis in de bosbouw kunnen we onszelf trots een specialist noemen. Bijna 20 jaar vakmanschap, dat is niet niks! Dat betekent vooral dat je kunt vertrouwen op onze adviezen en expertise in het vak. En dat is toch en hele geruststelling.

Kwaliteit bovenal!

Getest en goedgekeurd

Kwaliteit en veiligheid zijn eigenschappen die centraal staan bij de werktuigen die GVO Machines aanbiedt. Daarom testen we onze machines uitgebreid voor we ze verkopen. Zo zijn we zeker dat je investeert in degelijk materiaal uit het betere gamma.

Nog niet overtuigd?

Vraag een demo aan!

Lijkt die ene machine jou wel iets, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Twijfel je aan de kwaliteit of aan de efficiëntie van een bepaald werktuig? Wel, dan kan je bij ons een demo aanvragen. Niets zal je beter kunnen overtuigen dan wanneer je de gedroomde machine écht aan het werk zal zien. We verschaffen je er graag de nodige deskundige uitleg bij, dat spreekt voor zich.

Contacteer ons